RASTU TENZIJE PRED DERBI

Vejić noćima ne spava zbog Bećiraja

17.03.2011 u 20:24

Bionic
Reading

Najbolji napadač Dinama Fatos Bećiraj najavljuje da će zabiti u derbiju – stoper Splićana Hrvoje Vejić mu odgovara da 'noćima zbog toga ne može spavati'

Što se bliži subotnja večer, rastu i tenzije na relaciji Maksimir - Poljud. Tek što je najbolji napadač Dinama Fatos Bećiraj najavio da će sigurno zabiti u derbiju, odgovorio mu je najiskusniji igrač Hajdukove obrane Hrvoje Vejić.

'Noćima već ne spavam radi toga', ispalio je kao iz topa stoper Hajduka, koji bi se trebao često susretati upravo s crnogorskim reprezentativcem.

'Normalno je da najavljuje golove, pa on je napadač. Ali možemo i mi najaviti golove. Nadamo se da će nam se još neke stvari poklopiti te da ćemo slaviti', pun je optimizma Vejić, premda svjestan kako ni Hajduk ni Dinamo još uvijek nisu u optimalnoj formi.

'Bez obzira na dosada prikazano, mi razmišljamo samo o pobjedi. Važno je da smo slavili u dvije teške utakmice, protiv Zadra i Splita. Što se tiče Dinama, ne vjerujem da će nas napasti, sigurno se neće ni oni bacati na glavu. Svjesni su da imamo igrače koji mogu jednim potezom riješiti utakmicu', zaključuje Vejić.