VRUĆE U KARLOVCU

Pamić suspendiran, navijači bijesni

08.03.2011 u 15:23

Bionic
Reading

Uprava NK Karlovca suspendirala je trenera Igora Pamića na mjesec dana, a rezultat je to njegovih 'grijeha', o kojima se u ponedjeljak ovaj stručnjak očitovao i Disciplinskoj komisiji kluba

U periodu od mjesec dana Pamić tako neće smjeti raditi svoj posao, dakle trenirati prvu momčad, odnosno obnašati nikakvu dužnost, voditi treninge i utakmice.

U sukobu s čelnicima kluba Pamić je izgleda izvukao deblji kraj, ali na strani trenera su navijači Karlovca Gademzi koji svojim transparentima i grafitima jasno daju poruku prvom čovjeku kluba.

'Turkoviću, kopaj grobove u Zelenilu, a ne NK Karlovcu', veliki je natpis koji su na asfaltu pred nogometnim stadionom crvenom bojom napisali Gademzi.

Isto tako, nadvožnjak na karlovačkoj brzoj cesti u utorak je ponovno osvanuo s transparentima: 'Od 1919. se gradi, a ti naučen dođi i ukradi' i  'Turković odlazi'.

U utorak je bila i izvanredna presica na kojoj su se pred novinarima pojavili predsjednik Stjepan Turković i direktor Zdravko Marčetić.

'Svojim ponašanjem, odbijanjem testiranja na drogu, te alkoholom, kao i nagovaranjem igrača da ne potpišu kartice o licenciranju, Igor Pamić oblatio je i ocrnio klub', izjavili su predsjednik i direktor.

'NK Karlovac je iznad svega, pa i Igora Pamića', poručio je Turković i dodao da u zadnjih mjesec dana Pamić nije demantirao nijedan članak u kojem se blati njega samog, ali i Turkovića.

Inače, Pamić se s igračima pozdravio, a oni su najavili da će izdati priopćenje tijekom poslijepodneva. Suspendirani trener obratio se i novinarima, kazao da je sve počelo dolaskom Marčetića i Turkovića, te se prisjetio da su mu Šprajcer i Perković rekli da će problemi i početi u Prvoj ligi. Igračima je poručio da nastave trenirati.