ZOV NOVCA

Franck Ribery od ljeta u Barceloni?

01.03.2009 u 18:36

Bionic
Reading

Francuski reprezentativac i član minhenskog Bayerna Franck Ribery navodno je postigao dogovor s čelnicima Barcelone da se od ljeta preseli na Nou Camp

Ribery bi u ljetnom prelaznom roku trebao pojačati redove španjolskog diva, a kako tvrde njemački mediji, Francuz će potpisati ugovor na četiri godine. Riberyjev agent nedavno je izjavio da bi on napustio redove bavarskog kluba, samo ako bi se radilo o transferu u neki od najvećih klubova, kao što je Barcelona.

Prije toga bilo je suprotnih komentara o prelasku Francuza u neki drugi klub, što od strane čelnika Bayerna, agenata nogometaša, ali i samog Riberyja. Međutim, sada izgleda da je transfer u Barcelonu definitivan.

Dvije momčadi koje su dosad pokazale najveći interes da angažiraju Francuza jesu torinski Juventus i Barcelona, ali je momčad s Nou Campa u prednosti jer je u mogućnosti Bayernu platiti traženu cijenu, ali i ispuniti želje bivšeg nogometaša Marseillea.

Ribery je izjavio da sumnja da će u minhenskom klubu ostati do kraja ugovora koji istječe 2011. godine, prije svega zbog velikog interesa drugih momčadi za njegove usluge. Međutim, ta je izjava kontradiktorna onoj koju je nogometaš dao prije nekoliko tjedana, u kojoj je istaknuo da novac nije najvažniji i da ne planira otići iz kluba.