MORAT ĆE I PLATITI

Igor Pamić ostao bez vozačke zbog testa na drogu

04.03.2011 u 20:41

Bionic
Reading

Karizmatičnom Igoru Pamiću, treneru nogometaša Karlovca, jučerašnji dan nije bio odveć sretan. Najprije mu je najavljeno rezanje plaće za 20 tisuća kuna, a onda je navečer u Luščiću ostao bez vozačke dozvole

A bez vozačke je ostao jer je odbio testirati se na drogu. Naime, Pamić je uredno puhao u dreger koji je pokazao da vozi sa 0,57 promila, pa se ne može reći da je bio pijan. Ipak, prešao je granicu koja nije kažnjiva, pa će zbog obje stvari policija protiv njega pokrenuti prekršajni postupak.

Ovu informaciju potvrdili su iz PU karlovčke odakle, ne navodeći ime, pojašnjavaju da je 'jučer oko 20 sati, na raskrižju Ulice Luščić i Senjske, kontrolom prometa policijski službenici su utvrdili da 41-godišnjak iz Žminja upravlja osobnim automobilom pulskih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 0,57 promila'.

Iz policije dodaju i da je potom '41-godišnjak odbio ispitivanje na prisutnost droga'.

A s obzirom na to da je počinio dva prekršaja – vozio pod utjecajem alkohola i odbio test na droge – cijela će stvar završiti na prekršajnom sudu. Kazne za ova dva prekršaja nisu male.

'Za odbijanje ispitivanja na prisutnost droga previđena je novčana kazna u rasponu od pet tisuća do 15 tisuća kuna ili kazna zatvora u trajanju do 60 dana. Za vožnju pod utjecajem alkohola, tu se radi o novčanoj kazni od tisuću do dvije tisuće kuna', objasnila je Andreja Lenard iz PU karlovačke.