SLUČAJ 'KRIŽANAC'

Pralija: To se može dogoditi svakome

04.03.2011 u 13:31

Bionic
Reading

Kao bomba odjeknula je Splitom vijest da je nogometaš RNK Splita i bivši reprezentativac Hrvatske Ivica Križanac pijan vozio ulicama grada i prošao kroz četiri crvena svjetla na semaforu

Križanca je nakon divljanja zaustavila splitska policija, privela ga i zadržala na otrežnjenju te ga nakon prospavane noći pustila kući.

U petak je bio nedostupan za medije, a sportski direktor Nenad Pralija govori jeo o incidentu.

'To se može dogoditi svakome, no ja kao sportski direktor, ali i bivši igrač ne mogu to opravdati i bit će novčano kažnjen. Nećemo ga osuditi, razgovarali smo, on je svjestan da je pogriješio i klub će stati uz njega', rekao je Pralija i dodao da će konkurirati za subotnji ogled s Cibalijom.

Svoje mišljenje o slučaju dao je i trener Ivan Katalinić koji je potvrdio da će igrač biti u konkurenciji, a hoće li istrčati na travnjak, vidjet će se u subotu.

'Kod mene uvijek igraju najbolji i ja svoje igrače cijenim samo po onome što daju na terenu. Kod nas je, nažalost, takva situacija. Umjesto da se piše o sportu i utakmici, novine će pisati samo o Križancu', zaključio je Katalinić.