BORBA S LEĐIMA

Pep kompletirao niz i završio u bolnici

03.03.2011 u 13:30

Bionic
Reading

Trener Barcelone Pep Guardiola (40) proveo je noć u bolnici kako bi mu se ukazala pomoć zbog akutnih bolova u leđima, objavio je u četvrtak španjolski nogometni prvak

Guardiola je u utorak otkazao uobičajenu konferenciju za novinare, a sinoć je djelovao izmučeno za vrijeme prvenstvene utakmice protiv Valencije, koju je Barca dobila sa 1:0. 'Guardiola se doista muči, teško mu je uopće pronaći položaj u kojem ga ne boli', izjavio je njegov pomoćnik Tito Vilanova.

Već je prošlog četvrtka Guardiola osjetio velike bolove i bilo je upitno hoće li putovati na Mestallu, no ipak je odlučio povesti svoju momčad na zadnji travnjak španjolske Primere u kojoj u dosadašnje dvije i pol godine mandata nije bio slavio. Sada je kompletirao fascinantan niz, ali i pogoršao zdravstveno stanje.

Problemi s leđima Barcinog trenera došli su u najgore vrijeme, kada španjolske prvake očekuju teški susreti protiv Seville i Villarreala, te uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala na Camp Nou, a u koju engleski klub ulazi sa prednošću od 2-1.

Pogodak odluke