GRIJESI MU OPROŠTENI

'Ubojiti' Cole igrat će protiv Uniteda

28.02.2011 u 16:56

Bionic
Reading

Iako je diabolom iz zračne puške pogodio studenta, Ashley Cole neće snositi sankcije. Barem ne takve da neće moći igrati

Nogometaš Chelseaja Ashley Cole vratio se u momčad i bit će u kadru za prvenstvenu utakmicu protiv Manchester Untieda, unatoč kazni koju je dobio zato što je zračnom puškom slučajno ranio studenta Toma Cowana.

Cole je u Chelseajev trening centar donio pušku, za koju, kako tvrdi, nije znao da je napunjena i nakon neopreznog rukovanja 'upuca' praktikanta. Engleski mediji spekulirali su da će Cole zbog toga platiti 250.000 funti, ali to još uvijek nije potvrđeno. Trener 'bluesa' Carlo Ancelotti rekao je da je klub poduzeo odgovarajuće mjere protiv Colea, koji bi trebao biti kažnjen oduzimanjem dvije tjedne plaće te je dodao.

'Cole je i dalje vrlo dobar nogometaš i veliki profesionalac i sigurno će dati sve od sebe da dobro odigra protiv Manchester Uniteda.' Chelsea u utorak od 20,45 igra na Stamford Bridgeu protiv Manchester Uniteda. 'Crveni vragovi' prvi su na tablici sa 15 bodova više od petoplasiranog Chelseaja.