VRCKAVI BRAZILAC

Sammir opet zaružio do kasnih sati

27.02.2011 u 10:34

Bionic
Reading

Dinamov Brazilac Sammir izgleda da ne može bez noćnih izlazaka. Nakon što je nedavno uhvaćen u kasnim noćnim satima te je zbog toga kažnjen, Brazilac je tugu zbog te kazne oplakivao novim noćnim izlaskom

Otvaranje proljetnog dijela sezone pobjedom kod Karlovca 1:0, gdje nije igrao zbog ozljede, plavi Brazilac Sammir odlučio je proslaviti još jednim noćnim izlaskom.

U noći sa subote na nedjelju viđen je u poznatom zagrebačkom klubu kamo je došao poslušati nastup jednog popularnog DJ-a. Tamo se zadržao do dva sata u noći.

No, čini se kako sankcija neće biti i da veznjak nije išao izazivati sudbinu. Prema informacijama iz Maksimira,izlazak mu je bio dopušten.

'Znam za sve, igrači su imali slobodnu večer, pa tako i on', kazao je Halilhodžić

Podsjetimo, otkako je trener Dinama strogi Halilhodžić, ovo mu je već treći put da je uhvaćen vani u nedopušteno vrijeme.

Kaznu od 10 tisuća eura već je zaradio zbog kasnonoćnog druženja s južnoameričkim suigračima u jednom zagrebačkom restoranu, a trenutno čeka da se Vaha oglasi na prošlotjedno ruženje do šest ujutro zbog kojeg je propustio terapiju na koju ide zbog ozljede Ahilove tetive.