RAZOČARANJE HAJDUKOM

Torcida okupirala Poljud: Upravu će birati narod!

26.02.2011 u 23:44

Bionic
Reading

Torcida je u prostorijama Hajduka održala sastanak s Upravom bijesna nakon remija s Interom na otvaranju proljetnog dijela prvenstva

Remi s Interom kojim su se bijeli praktički oprostili i od teoretske nade za osvajanje domaćeg prvenstva, navukao je bijes na navijače Hajduka koji su nakon susreta okupirali ulaz u Poljud skandirajući protiv splitskog gradonačelnika Željka Keruma.


Stigli su specijalci ne bi li uspostavili red, a delegacija Torcide predvođena tajnikom Lekićem pod pratnjom je puštena do svlačionica gdje su s igračima održali desetominutni sastanak.

Nakon toga popeli su se na drugi kat u kancelariju Uprave i u tijeku je razgovor sa vodstvom kluba. Tamo se pojavio i Kerum, koji im je u prvi trenutak ipak umakao, otišavši sa susreta prije kraja, no ipak se vratio.

Nakon 45 minuta razgovora tajnik Lekić se obratio navijačima

'Sve će se ovo promjeniti iz temelja. Bit će vam naknadno objašnjeno. Upravu neće birati NO, svi odlaze, a narod će birati', rekao je Lekić i pozvao navijače da se raziđu.

I jesu, nakon sat i pol, još jedne utakmice, samo ne nogometne.

U ime igrača, na platou ispred službenog ulaza, skupini od 200tinjak navijača, obratio se Srđan Andrić. Objasnio im da igrači žele dati svoj maksimum, a u navijačkoj masi svatko mu je imao što za dobaciti.

Nakon smirivanja stanja na Poljudu, pred novinare je izašao gradonačelnik Splita Željko Kerum te praktički potvrdio riječi navijača.

'U ponedjeljak će se sastati moja zamjenica Anđelka Visković i predstavnici Torcide te će izabrati, najvjerojatnije, peteročlano, povjerenstvo koje bi od pristiglih molbi trebalo izabrati novo vodstvo kluba', potvrdio je gradonačelnik Kerum koji je i sam bio razočaran onim što je vidio na terenu.

'Kud će grom nego u koprivu, od 50 utakmica ja svratim na jednu i evo što se dogodilo'.Nogometaši Intera su napustili Split pod jakom policijskom pratnjom.