KRAJ U MILANU?

Juventus vrbuje odbačenog Pirla

24.02.2011 u 16:18

Bionic
Reading

Juventus traži pojačanja u veznom redu, a čelnici torinskog prvoligaša svoju pažnju su usmjerili na Andrea Pirlu koji nosi dres Milana

Andrea Pirlo je jedan od najcjenjenijih igrača na svojoj poziciji na svijetu. Od srpnja 2001. je u Milanu, gdje je do danas postao neizostavni član prvih 11, ali vremena su se promijenila.

Talijanskom veznjaku na leđima je 31 godina, njegove predstave više nisu toliko dobre kao prijašnjih sezona, a ozljede su sve učestalije. Milan se uopće ne žuri produljiti ugovor s Pirlom iako mu istječe na ljeto ove godine.

Kako pišu talijanski mediji, cijelu situaciju s velikim zanimanjem prate u taboru velikog rivala – Juventusu. 'Zebre' bi rado voljele vidjeti Pirla u svojim redovima, pogotovo zato što bi im na ljeto mogao doći besplatno.

U slučaju realizacije ovog transfera La Gazzetta dello Sport tvrdi da će tada 'stara dama' prekrižiti Alberta Aquilani koji je u Juventus stigao na posudbu iz Liverpoola, a koji bi koštao 16 milijuna eura u slučaju da se pokuša otkupiti njegov ugovor s 'redsima'.

Majstor Pirlo