NA UDARU MRAČNE SILE

Mamić: Simbol samog sporta i poštenja

24.02.2011 u 09:51

Bionic
Reading

Nakon dvomjesečnog zimskog sna probudio se Zdravko Mamić. Ponovno puni medijske stupce i s pijedestala objašnjava narodu da je on posljednja linija obrane hrvatskog nogometa i njegova digniteta

Proteklih dana smo od vladara hrvatskog nogometa mogli čuti da će se Dinamo nakon njegovog povlačenja vjerojatno raspasti, a uslijedila je i lekcija o hrvatskom nogometu uopće.

'Ovo što rade Štimčevi ljudi je puč, ulične metode, a zna se kako pučevi završavaju. U tijeku nije borba Mamića protiv Štimca, već poštenja i sporta protiv nepoštenja i antisporta. Nije problem razabrati tko je na kojoj strani', rekao je Zdravko Mamić Mediservisu, vjerojatno predmnijevajući da on simbolizira sport i poštenje.

Neupućenom bi se činilo da je riječ o neumornoj borbi za očuvanje vlasti i njezino preuzimanje, gotovo istoj kao ona kakva se vodi diljem svijeta i puni udarne emisije, ali ako gospodin Mamić kaže da ga napadaju mračne sile, onda je to bez sumnje tako.

Za kraj je dodao:

'Šuker je kandidat za predsjednika HNS-a, ima budućnost u hrvatskom nogometu, treba samo vidjeti kada i na kojoj funkciji', pohvalio je Mamić vodeći hrvatski brend.

O svom kršenju Zakona o športu (članci 13, 27 i 34) nije govorio. Previše je predan borbi za spas hrvatskog nogometa, sporta i Hrvatske općenito da bi se bavio takvim trivijama.