A TEK MU JE 16

Tinejdžer posvadio Barcu i Arsenal

22.02.2011 u 12:14

Bionic
Reading

Na pomolu je novi veliki sukob između Barcelone i Arsenala. No ovoga puta razlog nije Cesc Fabregas, nego talentirani 16-godišnji Jon Miguel Toral Harper koji se nalazi u slavnoj omladinskoj školi španjolskog prvaka

Engleski mediji pišu da je Arsenal vrbovao mladog veznjaka i da je njegov odlazak u redove 'topnika' vrlo blizu realizacije čemu je pridonijela i činjenica da mu je majka Engleskinja.

Barcelona je očigledno zaboravila kako je pritiskala Arsenal da proda Fabregasa pa je bio vrlo ljut na čelnike s Emiratesa. Tako se prije prve utakmice osmine finala Lige prvaka dogodio verbalni sukob u kojem je predsjednik Barcelone napao izvršnog direktora Arsenala Ivana Gazidisa.

Prema tvrdnjama The Suna, Gazidis je ostao hladan na razvikanog i ljutog Rosella. Inače, prvog čovjeka Katalonaca ovaj je slučaj podsjetio i na ljeto 2003. dok je bio potpredsjednik Barcelone. Tada je Arsenal uzeo Cesca Fabregasa iz Barcine škole kojeg do danas, bez obzira na nekoliko pokušaja, nisu vratili na Nou Camp.

Inače, nedavno je mladi Jon Miguel Toral Harper snimio reklamu za Nike, i to u društvu Fabregasa.