ZBOG DUGOVA PREMA KLUBU

FIFA traži suspenziju izraelskog izbornika

17.02.2011 u 17:53

Bionic
Reading

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) zatražila je od Izraelskog nogometnog saveza (IFA) suspenziju izbornika Luisa Fernandeza zbog njegovih dugova prema katarskom klubu Al Rayyanu koji je vodio 2005. godine

Vodstvo IFA-a odluku o Fernandezovoj suspenziji donijet će nakon sastanka s francuskim stručnjakom i njegovim odvjetnikom.

'Dobili smo dopis iz Fife, no odluku ćemo donijeti tek kada se upoznamo sa cijelim slučajem', poručio je predsjednik IFA-a chairman Avi Luzon.

Oglasio se i Fernandez koji se već godinama spori s katarskim klubom, a prema njegovim riječima spor će biti riješen vrlo brzo.

'Naša pravna bitka traje već godinama, no vjerujem kako će se cijela priča ubrzo privesti kraju', poručio je Fernandez koji izraelsku reprezentaciju vodi od ožujka prošle godine.

Fernandez se posljednjih tjedana nalazi na žestokom udaru kritika medija i navijača zbog loših rezultata izraelske reprezentacije u kvalifikacijama za EP 2012. godine. Izrael igra u skupini F zajedno sa Hrvatskom, a nakon četiri kola nalazi se na četvrtom mjestu sa svega četiri boda, šest manje od vodeće Hrvatske.