SLUČAJ GATTUSO

'Talijansko kopile' pod istragom Uefe

16.02.2011 u 17:11

Bionic
Reading

Tottenham je na San Siru srušio Milan (1:0), no engleski i talijanski mediji više se bave Gennarom Gattusom, odnosno sukobom toga veznjaka 'rossonera' s trenerom 'spursa' Joeom Jordanom

Borbeni Gennaro Gattuso više je puta izgubio živce za vrijeme dvoboja s engleskom momčadi. Ceh je najviše platio pomoćnik Harryja Redknappa Joe Jordan, kojeg je kapetan Milana u jednoj situaciji odgurnuo, a na kraju utakmice i udario glavom.

'Izgubio sam glavu i preuzimam odgovornost za nešto što nisam smio napraviti. Učinio sam pogrešku i sada čekam odluku Uefe', rekao je Gattuso.

Na reakciju europske nogometne organizacije nije trebalo dugo čekati. Čelnici Uefe su u srijedu objavili da je pokrenut disciplinski postupak protiv nervoznog Talijana, a i trener Milana Massimiliano Allegri pomirio se s time da će njegov požrtvovni igrač sigurno biti kažnjen suspenzijom.

No izgleda da u cijeloj priči Gattuso nije jedini grešnik. Naime, igračev odvjetnik tvrdi da je Jordan njegovog štićenika isprovocirao i nazvao ga 'je… talijansko kopile'.

Prvi Gattusov napad
Drugi Gattusov napad