SPURSI U MILANU

Bale otpao, Modrić na klupi, a Kranjčar?

14.02.2011 u 11:31

Bionic
Reading

Nogometaši Tottenhama u utorak će igrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Milana. Trener Redknapp ima velikih problema sa sastavom

U utorak se nastavlja nogometna Liga prvaka, a Tottenham, u kojem su i četiri hrvatska igrača, gostuje na San Siru kod Milana. Iako je i ulazak u elitno natjecanje bio velik uspjeh londonskog kluba, sigurno svi maštaju o još jednom koraku dalje. Međutim, trener Harry Redknapp i dalje neće moći računati na jednog od najboljih igrača - Garetha Balea. Iako se u nedjelju još spominjalo da bi Velšanin mogao nastupiti, pregledi u ponedjeljak su potvrdili da ga i dalje neće moći koristiti.

Ipak, u sastav Tottenhama bi se trebao vratiti Rafael van der Vaart, a na klupi bi se mogao pojaviti i Luka Modrić, desetak dana nakon što mu je operiran crvuljak.

'Morat ću vidjeti kakva je situacija s Van der Vaartom, trebao bi biti u redu. Za Modrića ova utakmica dolazi rano, ali će vjerojatno biti na klupi', rekao je Redknapp.

Ako pridodamo li tome da je i Jermaine Jenas kažnjen, nadamo se da će Rednapp priliku dati našem Niki Kranjčaru. Naime, hrvatski reprezentativac u posljednje dvije utakmice prvenstva osigurao mu je šest bodova i ostavio klub u utrci za mjestom koje i dogodine vodi u Lihu prvaka. Ili će se Harry i ovog puta napraviti grbav?