KAKO JE DOBRO...

Cico mašta o Nikinom i svom povratku u Dinamo

Bionic
Reading

I dok Niko Kranjčar brine zbog male minutaže u Tottenhamu, njegov otac Zlatko, aktualni izbornik crnogorske reprezentacije, razmišlja korak dalje

U četvrtak je Dinamo u Turskoj odradio zadnju utakmicu ovog dijela priprema, a večer uoči polaska možda i dogovorio posao desetljeća. Kako piše Jutarnji list, s ljudima iz klupskog vrha bio je i Zlatko Cico Kranjčar, koji je izrazio želju da jednog dana, uz sina Niku, kojeg su se olako riješili u Dinamu, bude dio modre svlačionice.

'Niko i ja u Dinamu! Poslije toga mogu samo umrijeti', izjavio je Cico, potvrdivši novinaru Jutarnjeg da oko nagovaranja Nike na povratak ne bi bilo problema.

Doduše, u te riječi je teško povjerovati, jer prije nekoliko dana, u neformalnom razgovoru, dok je čekao kraj zimskog prijelaznog roka, Niko je ironično dobacio: 'Čekam poziv iz Zagreba', a na upit bi li se moglo dogoditi da ga vidimo u Dinamovom dresu, samo se nasmijao. Naravno, jasno dajući do znanja da mu sadašnje klupsko vodstvo ne odgovara. Međutim, tata Zlatko drugačijeg je mišljenja.


'Mamić je bio najmanji problem. Krivi su Jurčević, Lončarević i posebice Gračan, koji ga je ocrnio u Švedskoj', rekao je Zlatko Kranjčar i potvrdio da je on usmjerio Niku prema Hajduku.