CRVENI GUŠTI

Torres: Nismo zaslužili poraz od Liverpoola

07.02.2011 u 15:11

Bionic
Reading

Fernando Torres je nedavno Liverpoolov dres zamijenio Chelseajevim, a sudbina je htjela da u svom prvom nastupu doživi poraz od dojučerašnjeg kluba

U tvrdoj utakmici trenutak odluke je došao u 69. minuti kada je nakon dodavanja Gerrarda i gužve pred Peterom Cechom lopta došla do Meirelesa koji ju je zakucao u mrežu i krenuo u slavlje s navijačima Liverpoola.

'Mislim da bi remi bio pošteniji ishod, nismo zaslužili poraz od Liverpoola. Jasno je da se okrećemo drugim utakmicama i borbi do kraja sezone. Još je puno bodova u igri', kaže Torres koji je zamijenjen nakon 66 minuta igre.

Gostujući navijači zviždali su mu nakon svakog dodira s loptom, s posebnim veseljem su popratili njegove dvije propuštene prilike a nakon izlaska zaorilo je sarkastično skandiranje: 'Trebao si ostati u velikom klubu!' Fernando se nije želio osvrtati na goste.

'Više volim analizirati lijepe stvari i želim zahvaliti navijačima Chelseaja na toplom dočeku. Sjećanje na ovaj dan ljepše je zbog njih', kaže Torres portalu Fifa.com i podsjeća da je spreman na borbu.