NAVIJAČKI GNJEV

'Besramno debeli Ronaldo odlazi!'

04.02.2011 u 10:55

Bionic
Reading

Kolumbijski Deportes Tolima u prvom je kolu Libertadores kupa izbacio Corinthians, a navijači brazilskog kluba su kao glavnog krivca okrivili Ronalda

Ronaldo Luis Nazario de Lima (34) nekad je bio najbolji nogometaš svijeta. Smatraju ga jednim od najvećih majstora igre koja je zaludila svijet. No poznati Brazilac već odavno nije ono što je bio.

Igra svoju posljednju sezonu u Corinthiaansu, a ona će mu teško ostati u lijepu sjećanju. Brazilski predstavnik u ranoj je fazi ispao iz najcjenjenijeg južnoameričkog natjecanja, a simpatizeri Corinthiansa prst krivice uperili su u Ronalda.

Zapravo u njegove kilograme koji se gomilaju na svim dijelovima tijela, a posebice na trbuhu. 'Debeli Il Fenomeno' i njegovi suigrači su nakon povrataka i poraza iz Kolumbije imali vatreni doček, a nastradali su i njihovi skupocjeni automobili.

Najviše na meti razjarenih navijača bio je Ronaldo kojeg su vrijeđali zbog 'besramne debljine' i poručili mu da odlazi, a internet su preplavile fotomontaže kojima mu se ruga na višku kilograma.

Deportes - Corinthians 2:0