IZBJEGNUT 'SLUČAJ'

Dinamo ipak neće igrati na Kosovu

03.02.2011 u 19:28

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama i čelnici hrvatskog prvaka ipak neće gostovati u Prištini 19. veljače. Prema informacijama iz kluba, razlog neodlasku je taj što domaćini nisu mogli dvoboj organizirati u Prištini, već u Kosovskoj Mitrovici

Na stranicama kluba objavljeno je priopćenje u kojem se obrazlaže zašto Dinamo neće gostovati na Kosovu. Prenosimo ga u cijelosti.

Nakon obavijesti tajnika Nogometnog saveza Kosova, Erolla Salihua, kako ne postoje tehničke mogućnosti da se najavljena prijateljska utakmica između NK Dinamo i selekcije Prve kosovske lige zakazana za 19. veljače 2011. održi u Prištini, te da se utakmica odigra u Kosovskoj Mitrovici, rukovodstvo NK Dinamo donijelo je odluku o odgađanju datuma gostovanja u glavnom gradu Kosova.

Igračima i stručnom stožeru NK Dinamo ni u kojem slučaju ne odgovara da se ta utakmica odigra u Kosovskoj Mitrovici, u prvom redu zbog dodatnog putovanja, koje bi im u ovoj fazi priprema donijelo velike teškoće i dodatne napore.

Iz tih razloga zahvaljuje se na pozivu Nogometnog saveza Kosova, sa željom da se gostovanje u Prištini upriliči prvom prigodom kada se za to steknu svi tehnički uvjeti.