AHMAD PROMAŠIO POBJEDU

Hajduku remi s Bečanima i novi kapetan

29.01.2011 u 18:37

Bionic
Reading

U prvom ogledu na pripremama u Antalyji Hajduk i bečka Austrija odigrali su utakmicu bez golova

Trener Hajduka Goran Vučević dao je prigodu većini igrača da odigraju barem poluvrijeme protiv Bečana. U prvom dijelu igrali su Kalinić – Oremuš, Maloča, Jonjić, Milić – Brkljača, M. Ljubičić – Sačer, Anas, Trebotić – Vukušić, a u nastavku su zaigrali Radošević – M. Barišić, Maloča, J. Buljat, Bašić – Bulku, Andrijašević – Režić, Tomasov (od 79 Džoni), Tičinović – Ahmad.

Obje momčadi teške su i umorne od priprema, stoga ni igra nije bila na visokoj razini. Ipak, trener Vučević zadovoljan je zalaganjem svojih igrača, a bolja forma i pogotovo realizacija trebali bi doći s vremenom. Najizgledniju prigodu je na isteku dvoboja imao Ahmad Sharbini koji se našao sam pred vratarom Almerom, ali ga nije uspio svladati.

Hajduk je bio bolji, nažalost neke izgledne prilike promašili su napadači, tako da je na koncu ostalo miroljubivih 0:0. Zbog lakših ozljeda su izostali Subašić, Jozinović, Vejić i K. Ljubičić, a Hajduk je kao novi kapetan prvi put poveo 19-godišnji Ante Vukušić.

Hajduk će do kraja turske faze priprema odigrati još tri utakmice. 1. veljače na rasporedu je ogled s kijevskim Obolonom, tri dana kasnije sa starim poznanikom Dinamom iz Bukurešta, te na koncu, 7. veljače, dan uoči povratka u Split, Hajduk će odmjeriti snage s Lechom iz Poznana.