POHVALE SUIGRAČA

Palacios: Modrić je ponajbolji igrač svijeta

26.01.2011 u 17:51

Bionic
Reading

Možda će se nekome činiti pretjerano, no otkada je Luka Modrić preselio u Totenham tamošnji mediji, ali i njegovi suigrači ne prestaju se diviti Modrićevom talentu. Na sva usta nahvalio ga je suigrač Wilson Palacios za kojeg je hrvatski reprezentativac ponajbolji igrač na svijetu

Kakav nogomet ove sezone igra Luka Modrić dovoljno je doživjeti kroz količinu pohvala koje se slijevaju praktički svakodnevno na njegov račun, a tomu još pribrojimo da interes za hrvatskog nogometnog reprezentativca pokazuju najveći klubovi svijeta.

U razgovoru za Tottenham Journal igrač Tottenhama Wilson Palacios je nahvalio Modrića kazavši da je on 'zrak' momčadi te kako se radi o jednom od najboljih igrača s kojim je divno igrati.

'Čuo sam kako je hrvatski izbornik Slaven Bilić jednom rekao za Modrića da ima zrcala sa strane. I u pravu je, stvarno ima. Ono što Modrić radi jest to da daje kisik momčadi. Luka nam olakšava igrati i jednostavno je užitak igrati s njim u momčadi. Za mene je on jedan od najboljih igrača svijeta, a i Premiershipa', završio je Palacios.