MEDIJI TVRDE

Mandžo nije dovoljan pa u Wolfsburg stiže Lakić?

23.01.2011 u 11:19

Bionic
Reading

Wolfsbug je na jedvite jade golom Kjaera pobijedio Mainz sa 1:0 u 19. kolu Bundeslige, no čelnici 'vukova' nisi zadovoljni. Odlaskom Edina Džeke u Manchester City nastala je rupa u napadačkom redu. Trener McClaren očito nije potpuno zadovoljan onime što nudi Mario Mandžukić, pa namjerava dovesti novog napadača, i to Srđana Lakića iz Kaiserslauterna

Wolfsburg nakon odigranih 19. kola Bundeslige drži 11. mjesto na tablici, što čelnike kluba ne zadovoljava. Nedavno su ostali i bez svog najboljeg napadača Edina Džeke koji je prodan Manchester Cityju. Iako je BiH reprezentativac na svom odlasku kazao da je Mario Mandžukić njegov nasljednik, očito da glavni ljudi Wolfsburga ne dijele njegovo mišljenje.

Prema pisanju Bilda, Wolfsburg je krenuo u kupnju novog napadača, a izbor je pao na igrača Kaisterslauterna Srđana Lakića koji ove sezone zabija kao na traci. Glavni operativac Wolfsburga Dieter Höness nije želio otvoreno priznati da se radi na dovođenju Lakića, ali je ostavio dovoljno prostora za spekulacije.

'Dajte mi par dana da završim posao', kazao je Höness.

U Kaiserslauternu su također zakopčani do grla, pa tako gazda Stefan Kuntz na pitanje o odlasku Lakića samo kaže:

'Wolfsburg nam se prvo mora javiti, a onda ću reći što mislim o tome.'

Lakiću na kraju sezone istječe ugovor s Kaiserslauternom, no prema pisanju Bilda, Wolfsburg ga želi odmah, kako bi riješio kroničan problem realizacije nastao odlaskom Džeke.