SUIGRAČI MU VJERUJU

Bougherra: Jelavić će biti novi heroj navijača

22.01.2011 u 15:00

Bionic
Reading

Nedavno je Kenny Miller napustio Glasgow Rangerse i preselio u Bursaspor, što je mnoge navijače prestrašilo da bi Rangersi u budućnosti mogli imati probleme s realizacijom budući da je sad već bivši napadač Rangersa postigao 22 pogotka. No, igrači Rangersa umiruju navijače tvrdeći – Nikica Jelavić će vas natjerati da zaboravite Millera

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić uživa puno povjerenje suigrača u Glasgow Rangersu. Jelavić se vratio na teren nedavno nakon teže ozljede i pokazao da je samo pitanje dana kada će se vratiti u golgetersku formu.

'Uvijek je teško naći igrača koji će postići puno pogodaka, ali vjerujem da to može Jelavić. Po mom mišljenju, on može do kraja sezone zabiti 20 golova', kazao je Jelavićev suigrač Madjid Bougherra koji smatra da će upravo hrvatski reprezentativac uskoro biti heroj navijača momčadi s Ibroxa.

'Nikica je pametan, njegovi potezi su vrlo inteligentni. On je jak i može zadržati loptu. Čim je došao, počeo je zabijati i ima samopouzdanja. Miller je vrlo dobar igrač i postigao je dosta golova, ali nama se vratio Jelavić i to je naše najveće pojačanje. Uvjeren sam da će upravo on dignuti momčad. Može postići dosta golova, a iako je drukčiji tip igrača od Millera, može ga nadomjestiti', smatra alžirski internacionalac.