PUT IZ SNOVA

Mijenja crni dres Dragovoljca za Realov bijeli

20.01.2011 u 08:50

Bionic
Reading

Još jedan 17-godišnjak mogao bi otići s hrvatske nogometne pozornice, a da se domaćim ljubiteljima nogometa nije ni predstavio. Riječ je o Eugenu Husincu, dečku iz zagrebačke Kustošije

Nogometaš Hrvatskog dragovoljca pred transferom je života. Naime, u nekoliko utakmica svog Dragovoljca oduševio je skaute madridskog Reala te zaslužio poziv na dvotjedno druženje u Madridu. Trebao je odigrati i 30-ak minuta prijateljske utakmice, no toliko je pokazao da ga trener nije htio vaditi iz igre, već je proveo na terenu svih 90 minuta. Ta je predstava bila dovoljna da ga u Realu zadrže do ljeta, a nakon toga bi mogao potpisati ugovor života.

No mladi je nogometaš, koji je otišao u Španjolsku uz pomoć Andyja Bare, ali i svog talenta, već ispunio dio svojih maštanja. Upoznao je zvijezde svjetskog nogometa, između ostalih Cristiana Ronalda i Josea Mourinha, vozio se u skupocjenim automobilima i imao tretman velike zvijezde. Istina, upoznao je i drugu stranu profesionalnog života, to jest da bez dopuštenja menadžera ne smije prozboriti ni riječ. Pitanje je samo kako će se menadžer ponijeti prema dečku ako sve ne bude išlo baš kako (i) on poželi.