PITANJE JE SAMO KAMO

Pienaarov dolazak ubrzat će Nikin odlazak

18.01.2011 u 11:16

Bionic
Reading

Nakon što je Steven Pienaar prvo dogovorio odlazak iz Evertona, ali ne u Chelsea, koji nije pristao na njegovu tjednu plaću, a potom i dogovorio posao s Tottenhamom, sve je jasnije da će Niko Kranjčar otići iz 'spursa'

Dva je dana bilo neizvjesnosti oko novog Pienaarovog kluba. Naime, Everton ga je odlučio prodati, a Chelsea kupiti. Ipak, ni Abramovič nije mogao udovoljiti želji Južnoafrikanca za tjednom plaćom od 85.000 eura, pa je Pienaar sljedećeg dana prihvatio poziv Tottenhama, što je potvrdio i predsjednik 'spursa' Daniel Levy.

Naravno, Redknapp je bio taj koji je inzistirao na njegovu dovođenju, što sada daje i poruku našem Niki Kranjčaru da pokuša ubrzati svoj odlazak s White Hart Lanea. Naime, konkurencija u veznom redu sada je još žešća, a za tri-četiri mjesta bore se
Modrić, Bale, Van der Vaart, Huddlestone, Lennon, Palacios, Jenas, sada i Pienaar, a možda će i Beckham. Trebao bi i Niko Kranjčar, no kako se Redknapp prema njemu baš ne okreće, jasno je da Niko svakim časom gubi motivaciju za borbu s ostalim igračima.

Bentlex i Keane bili su u istoj situaciji pa su otišli, pitanje je samo hoće li Redknapp spustiti odštetu, pa da i naš reprezentativac ima aktivno proljeće.