OSAM DANA NAKON SVIH

Krenuo i Hajduk, zasad bez prinova

17.01.2011 u 12:04

Bionic
Reading

Prozivkom u Bijelom salonu poljudskog stadiona danas u 10 sati označen je početak priprema za drugi dio sezone. Treneru Hajduka Goranu Vučeviću odazvala su se 34 igrača, među kojima nema novih imena

Sedam dana nakon Dinama, pripreme za novu sezonu započeo je i Hajduk. Goran Vučević je prozvao 34 igrača s kojima će pokušati sustići Dinamovih pet bodova prednosti. Na prvoj prozivci pojavili su se J. Buljat, Andrić, An. Sharbini, Subašić, Ah. Sharbini, Maloča, Radošević, Brkljača, Tomasov, Bulku, L. Kalinić, Boljat, Stipica, Jozinović, Oremuš, Čop, Trebotić, Obšivač, Zulim, Tičinović, Sačer, Andrijašević, Režić, Novak, M. Ljubičić, Jonjić, Kukoč, K. Ljubičić, Vukušić, M. Buljat, Vejić, Strinić, Čavar i Repić.

'Nadam se da ste svi zdravi i spremni za ono što nas čeka. Od vas tražim ozbiljnost i profesionalnost na treninzima i utakmicama', rekao je predsjednik kluba Josip Grbić.

Trener Vučević naglasio je da u rođendanskoj sezoni Hajduk nema pravo na loše rezultate te da od igrača očekuje utrku do zadnje kapi znoja s Dinamom:

'Hajduk je uvijek bio magnet za javnost, za naše navijače, pa nemamo pravo na loše rezultate. Bilo je na prozivci možda malo previše igrača, pa stoga što prije želim selekcionirati kadar koji će biti sposoban za utrku s Dinamom do zadnje kapi znoja.'

Na prozivci nije bilo novih imena, a Vučević je ponovio da bi volio pojačati konkurenciju desnim bekom, defanzivnim veznim te iskusnim napadačem:

'Volio bih i neko atraktivno ime, no posebnu pažnju obratit ćemo na svoju omladinsku školu.'