PLJUŠTE POHVALE

Jenas: Modrić je nogometni čarobnjak

13.01.2011 u 13:59

Bionic
Reading

Nakon svake utakmice koju odigra za svoj Tottenham, Luka Modrić dobiva hvalospjeve. Koliko znači svojoj momčadi, govore i riječi njegovog suigrača Jermainea Jenasa koji ga je prozvao nogometnim čarobnjakom

Prošlog vikenda Tottenham je igrao FA kup protiv Charlotna, a ponovno je briljirao Luka Modrić. Skoro da nema dana da na račun njegovog igračkog umijeća ne sleti koja pohvala.

Trener Redknapp svako toliko engleskim medijima s divljenjem govori o Modriću, a sada se hvalospjevima pridružio suigrač hrvatskog reprezentativca Jermaine Jenas.

'Od trenutka otkad je ušao u igru protiv Charltona igrao je veličanstveno i čarobno. Izgledao je opušteno baš onako kako izgleda igrač koji zna znanje. Njemu sve ide tako prirodno. On uzme loptu kada ga okruže suparnički igrači i izgleda da radi sve drukčije nego što rade obični nogometaši. Modrić leti okolo, drži loptu drukčije.

Uvijek pogodi loptu tako da ona dođe gdje protivnička momčad ne želi. Kao klub sigurno možemo uživati u plodovima njegove dobre forme', kazao je engleski reprezentativac Jenas u razgovoru za službene stranice Tottenhama.