TEŽAK UDARAC

Nakon Fifinog izbora, Englezi opet u šoku

11.01.2011 u 08:21

Bionic
Reading

U još jednom Fifinom izboru engleski nogomet je doživio težak poraz. Nakon što Otočani nisu dobili domaćinstvo SP-a 2018, sada se nijedan nogometaš iz Premiershipa nije našao u najboljoj momčadi prošle sezone

Fifa je izabrala najbolje u prošloj sezoni. Nagrađeni su dobili velik prostor u engleskim medijima, a osim o najboljem, Lionelu Messiju, ponajviše se pisalo o udarcu na snagu Premiershipa.

Naime, u momčadi godine nema nijednog igrača koji kruh zarađuje u Premiershipu. The Sun je izašao s naslovom 'Premiership 0 – Ostatak svijeta 11'.

Taj tabloid piše da je u izboru momčadi sudjelovalo 50 tisuća igrača, trenera i novinara širom svijeta i da su oni po prvi put ignorirali zvijezde iz najbogatije svjetske lige.

Njihov novinar smatra da je to velik udarac za Premiership, koji je u izboru godinu ranije imao pet igrača u jedanaestorici.

Najbolja momčad: Casillas (Real Madrid), Maicon (Inter), Puyol (Barcelona), Lucio (Inter), Pique (Barcelona), Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona), Ronaldo (Real Madrid), Messi (Barcelona), Villa (Barcelona).