REDKNAPP ODUŠEVLJEN

Beckham od nedjelje suigrač Luki, Niki i Ćorluki?

07.01.2011 u 18:56

Bionic
Reading

Iako je još prije koji dan izjavio da bi dolazak Davida Beckhama mogao narušiti homogenost njegove momčadi, Harry Redknapp sada je pak uvjeren da bi dolazak Beckhama bio odličan potez Tottenhama

U posljednje dvije godine, otkako je preselio u Los Angeles gdje igra za lokalni Galaxy te nastupa u MLS ligi, David Beckham koristio je zimsku pauzu za igranje u Europi, u Milanu. No ovog puta ga 'crveno-crni' nisu htjeli, Beckham nije inzistirao te se stavio na raspolaganje drugim zainteresiranim klubovima. Čini se da je najviše zagrizao Tottenham.

Naime, trener Tottenham Hotspursa Harry Redknapp uvjeren je da će čelnici kluba s Beckhamom dogovoriti sve detalje te da će od nedjelje imati na raspolaganju i veliku zvijezdu engleskog nogometa.

'Mislim da će, ako sve bude u redu, Beckham od nedjelje biti naš igrač. Klub radi sve kako bi dogovorio suradnju čim prije', rekao je Redknapp za Sky Sport.

'Naravno da ga ne bih zvao u klub da nisam siguran da će nam biti pojačanje i da je spreman igrati na nivou potrebnom za Premier League. Naravno, s obzirom na godine, ne vjerujem ni da bi dugo mogao igrati na tom nivou, ali u ovom periodu sasvim sigurno podignut će moral mlađim suigračima i bit će motivator svima. Zbog svega toga, njegov dolazak bio bi velika stvar za nas', zaključio je Redknapp.