RASKID UGOVORA ILI POSUDBA

Tata Sharbini: Ahmada nitko ne gura pa zato ne igra

07.01.2011 u 15:01

Bionic
Reading

Senzacionalni transfer Anasa i Ahmada Sharbinija, najveći u Hajdukovoj povijesti, dogodio se u kolovozu 2009. i dok je prvi postao jedan od stupova momčadi s Poljuda, drugi nikada nije dobio pravu priliku. Edoardo Reja nije mu vjerovao, Stanko Poklepović pogotovo, a čini se da ni Vučević ozbiljno ne računa na njega

Ahmadu je nakon godinu dana neigranja očito prekipjelo i zbog toga želi potražiti novu sredinu. Prije dolaska na Poljud harao je HNL-om u tandemu sa svojim bratom, a danas je ta priča daleko iza njega, kao da se radi o 'prošlom životu'.

Tata Sharbini, Jamal, dao je intervju za Dalmacijanews.com u kojem govori o mogućem odlasku Ahmada iz Hajduka.
'Pričao sam s našim prijateljima iz Splita i svi mi kažu da je razlog njegova neigranja to što njih dvojica dole nemaju nikoga. Nitko ne stoji iza njih, iako su nam prilazili brojni menadžeri. Ljudi mi govore da bi moj sin vjerojatno dobio priliku da je imao pravog menadžera iza sebe. Ovih dana trebamo razgovarati s ljudima iz Hajduka, najbolje bi bilo da raskine ugovor ili da ga pošalju na posudbu', smatra Jamal Sharbini.

Poznato je da su dvojica braće jako povezana, pa se logično nameće pitanje hoće li Anasove predstave biti lošije ako bude razdvojen od brata.

'Njih dvojica dobro su odgojeni i oni se nikome neće žaliti ni buniti, no Anas me često zove na telefon i priča mi kako mu teško pada bratova situacija. Za ne vjerovati je, ali njemu je teže nego Ahmadu koji ne igra. Siguran sam da će odlazak Ahmada utjecati na njegovu igru', kaže otac braće Sharbini.

Na pitanje što misli o Stanku Poklepoviću, koji Ahmadu više od pola godine nije htio dati pravu priliku, Jamal je odgovorio oprezno, no s dozom gorčine u glasu:

'Da je Stanko Poklepović bio toliko pošten koliki je stručnjak, situacija bi bila potpuno drukčija.'