I JOŠ NEŠTO LOVE

Inter će Realu ponuditi Maicona za Kakáa

03.01.2011 u 19:16

Bionic
Reading

U želji da novi trener Leonardo ima što bolju momčad, čelnici milanskog Intera dosjetili su se kako bi mogli dovesti Kakáa. Naime, Maicon je dugogodišnja želja 'kraljevskog kluba' te uz još nešto novca možda bi prepustio Kakáu da se preseli na Meazzu

S obzirom na obostranu želju Reala i Intera da dovedu nove igrače, talijanski se Il Corriere dello Sport primio posla i složio priču u kojoj bi Inter ponudio Maicona, a zauzvrat bi u Inter stigao Kaká.

Doduše, Kaká je navodno već odbio Leonarda, ali sada se, prema istom izvoru, priča ipak malo promijenila. Naime, Inter bi sada od Reala posudio Kakáa do lipnja, a potom bi ga u potpunosti otkupio, a samo za posudbu Inter bi platio pet milijuna eura.

Osim novca, prema Madridu bi otputovao i Maicon, kojeg je Real očajnički želio još prošlog ljeta, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti oko odštete te je taj transfer tada propao. Međutim, Mourinho jako dobro poznaje Maicona i sasvim sigurno zna što bi mu taj 30-godišnji brazilski reprezentativca značio te nije isključeno da se cijela priča i dovede do realizacije.