POSAO PRI KRAJU

Beckham na korak do Tottenhama

01.01.2011 u 10:46

Bionic
Reading

Prema pisanju otočkih medija engleska nogometna zvijezda David Beckham (35) pred vratima je Tottenhama

Veznjak Los Angeles Galaxyja bi u redove Spursa trebao stići na posudbu do konca ove sezone nakon što je posljednje dvije sezone bio posuđen Milanu.

'Nadam se kako ćemo posao uspješno odraditi. Bilo bi sjajno kada bi nam se Beckham pridružio,' kazao je menadžer londonskog kluba Harry Redknapp.

Za Beckhamove usluge zanimaju se i Everton, te West Ham, no 'Becks' je odbio njihove ponude. I on želi u Tottenham kako bi ispunio veliku želju svog djeda koji je veliki navijač momčadi s White Hart Lanea i želi unuka vidjeti u dresu Spursa.

'Siguran sam kako bi Beckhamov dolazak donio samo dobro našem klubu. Njegovo znanje i iskustvo pomogli bi našoj mladoj momčadi,' dodao je Redknapp.

Jedina prepreka cijelom poslu su čelnici Galaxya kojima je dosta Beckhamovih povrataka u Europu. Američko prvenstvo starta 15. ožujka, što znači da bi momčad iz LA na otvaranju sezone ponovo bila bez svog najboljeg igrača.

Tijekom posljednje posudbe Beckham se teško ozlijedio zbog čega je propustio World Cup u Južnoj Africi i završnicu američkog prvenstva.