DIJAMANT OPET BLISTA

Edin Džeko obilježio splitski 'praznik od hakla'

28.12.2010 u 21:40

Bionic
Reading

Momčad Kauria pobjednik je 9. izdanja revijalno-humanitarnog malonogometnog turnira "Četiri kafića" koji se održava u Splitu. Kauria je u večerašnjem finalu u Spaladium Areni pred skoro 10.000 gledatelja pobijedila Equador Tropic 2:1

Strijelac oba zgoditka za pobjedničku momčad bio je Edin Džeko, nogometaš bundesligaša Wolfsburga. Novinari su Džeku proglasili najboljim igračem ovog turnira, a sa ukupno postignuta tri gola najbolji je i strijelac turnira. Najboljim golmanom turnira proglašen je Adis Nurković koji je branio za pobjednički momčad Kauri.

Sredstva prikupljena na ovom revijalno-humanitarnom turniru, koji nosi naziv Dino Petrinović, bit će namjenjena, kako je rečeno Rehabilitacijskom centru Mir u Rudinama.

Momčad Kauria koja je osvojila turnir, u finale se plasirala pobjedom nad Club Vanilliom, dok je Equador Tropica finale izborila protiv Stella Mares.

Na turniru su nastupili mnogi poznati aktivni i bivši nogometaši: Dario Srna, Ognjen Vukojević, Ivan Rakitić, Daniel Pranjić, Senijad Ibričić, Ivica Križanac, Zvonimir Boban, Dario Šimić, Miki Rapaić, Robert Jarni, Ivica Vastić, Ivica Mornar i dr.