Nogomet STEŽE SE OBRUČ

Navijači razmišljaju o tužbi protiv Mamića

  • Autor: tportal.hr
  • 30.12.2010 12:49:09
  • 23.12.2010 19:48:38

Udruga navijača Dinama i Klub navijača Bad Blue Boys oštro protestiraju zbog šokantnih, posve neutemeljenih i bez sumnje lažnih insinuacija izvršnog dopredsjednika NK Dinama, g. Zdravka Mamića, da su spomenute udruge građana leglo ustaštva i da su financirane od strane gospodina Igora Štimca

Sukladno tome, UND i KN BBB kao udruge građana koje okupljaju više od dvije tisuće članova razmišljaju o tužbi zbog klevetanja i nanesene štete po pitanju ugleda i časti. Ističemo kako u prostorijama navedenih udruga nema nikakve ustaške ikonografije, što je uostalom lako provjerljivo jer su otvorene za sve, a optužba da su članovi UND i KN BBB plaćenici Igora Štimca više je nego ridikulozna. Gospodin Mamić donedavno nas je nazivao Soroševim plaćenicima, SDP-ovcima, zavedenim Srbima i Muslimanima, da bismo jučer u njegovim očima postali tvrdokorni ustaše. Te tvrdnje ponajviše govore o izvršnom dopredsjedniku NK Dinama i jako nam je žao zbog očito konfuznog stanja u kojem se gospodin Mamić nalazi.

Ovim putem oštro osuđujemo i necivilizirani, prostački, primitivni i svakako zabrinjavajući ispad g. Mamića spram novinara tportala Boruta Šipsa. Nadamo se kako će kolege napadnutog novinara stati u njegovu obranu i okuražiti se u postavljanju pravih pitanja pravim ljudima, jer pitanje upućeno izvršnom dopredsjedniku ukazuje na nepravilnosti u klubu iz Maksimira.

Kao dugogodišnji članovi i navijači NK Dinama, pozivamo predsjednika kluba gospodina Mirka Barišića, Izvršni odbor i Skupštinu kluba, gradonačelnika Milana Bandića, Gradsku skupštinu te nadležne institucije u državi da konačno sankcioniraju gospodina Mamića, koji kontinuirano krši Statut Udruge građana NK Dinamo i zakone Republike Hrvatske te direktno ugrožava osobnu sigurnost novinara koji prate rad kluba.

Uvjereni smo da UEFA i FIFA takvo ponašanje ne toleriraju.

Zahvaljujemo svim navijačima Dinama, Bad Blue Boysima, građanima Zagreba i ostalima što su dostojanstvenim i kulturnim ponašanjem te velikim odazivom sinoć dokazali kako su svi istinski dinamovci pod istim plavim barjakom odlučni istjerati kriminal, laži i primitivizam iz kluba za koji navijamo. Ispričavamo se što je neodgovorni pojedinac bakljom oštetio stotinjak centimetara kvadratnih novog pomoćnog igrališta s umjetnom travom. Uložili smo znatne napore da jučerašnji skup prođe bez najmanjeg incidenta, što ćemo činiti i ubuduće. Najavljujemo da  ćemo skupiti financijska sredstva kako bi se sanirao oštećeni dio travnjaka.

Lijepi pozdrav i čestit Božić.


UND i KN.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku