WALTER SMITH TVRDI

'Jelavić će biti najveće pojačanje Rangersa'

21.12.2010 u 11:18

Bionic
Reading

Trener Glasgow Rangersa Walter Smith s nestrpljenjem iščekuje povratak na teren hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića tvrdeći da će upravo on biti najveće pojačanje Rangersa za ostatak sezone

Nikica Jelavić zaradio je tešku ozljedu ligamenata početkom desetog mjeseca na utakmici protiv Heartsa, ali uskoro bi se trebao vratiti na teren. Njega s nestrpljenjem iščekuje trener Glasgow Rangersa Walter Smith koji s obzirom na financijsko stanje u klubu Jelavića vidi kao pojačanje za momčad.

'U ovom trenutku nismo u mogućnosti dovoditi igrače u zimskom prijelaznom roku. Čak nećemo niti posuđivati igrače. Zato nam je od velike važnosti da se Jelavić što prije oporavi. Njegova supruga bi trebala uskoro roditi, pa je otišao u Hrvatsku. Imao je još nekih problema s gripom, ali sredinom siječnja trebao bi biti u punom pogonu. Kada dovedete igrača kao što je Jelavić, onda ga pokušavate uigrati s momčadi već u prvom dijelu sezone. Taman je počeo dobro raditi kada se ozlijedio', završio je trener Glasgow Rangersa.