TKO JE TU LUD

Barca grca u dugovima, a lovi zvijezde

20.12.2010 u 09:31

Bionic
Reading

Engleski mediji stigli su do nevjerojatne informacije, odnosno kako je Barcelona pripremila ogroman milijunski iznos za kupnju napadača Liverpoola Fernanda Torresa i veznjaka Arsenala Cesca Fabregasa

Zanimljivu vijest donosi Daily Mirror koju su ipak mnogi dočekali sa zadrškom. Njihovi novinari smatraju kako će katalonski div, ojačan financijskom injekcijom iz Katara koji će se reklamirati na dresu Barce, krenuti u kupnju skupocjenih Španjolca koji zarađuju na Otoku.

Tako bi vodstvo s Nou Campa trebalo pokušati dovesti kapetana Arsenala Cesca Fabregasa koji je već dugo tiha patnja Pepea Guardiole, a spominje se i dovođenje Fernanda Torresa koji je sve nezadovoljniji Liverpoolom. Kako tvrdi taj engleski dnevnik, Barcelona će za njihove transfere u ljeti ukupno pripremiti 85 milijuna funti (100 milijuna eura).

No sve to izgleda pomalo nerealno ako se zna da Barca već dugo godina grca u velikim dugovima pa je zbog toga pristala prvi put u povijesti dres 'ukrasiti' reklamama, a nedavno se je i spekuliralo da će Katalonci za saniranje dugova biti prisiljeni i prodati jednu od najvećih zvijezda Andreasa Iniestu.