GLAS S TRIBINA

Navijači nagradili Šimića, Šimunića i Vrsaljka

16.12.2010 u 15:53

Bionic
Reading

Klub nogometnih navijača Uvijek vjerni i drugu godinu zaredom nagradio je Vatrenim krilima trojicu reprezentativaca za njihov doprinos i odnos prema 'svetom dresu'. Ovogodišnji laureati su Joe Šimunić, Dario Šimić i Šime Vrsaljko

Zagrebački hotel Westin ugostio je i ove godine svečanost na kojoj je klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni obznanio laureate svoje tri tradicionalne nagrade. Za najveću mladu nadu proglašen je Šime Vrsaljko, najsrčanijim igračem Joe Šimunić, a kao ponos navijača izabran je Dario Šimić. Među brojnim uglednicima i novinarima nagrade su uručili sami navijači, a u Šimunićevo ime Vatrena krila primio je izbornik Slaven Bilić.

Cijela svečanost pomalo je protekla u sjeni predsjedničkih izbora u HNS-u, pa su tako mnogobrojne novinarske ekipe više trčale za Igorom Štimcem i Vlatkom Markovićem, a manje za nogometašima. Zanimljivo, ma koliko se fotoreporteri trudili, ipak na kraju nisu uspjeli napraviti zajedničku fotografiju dvaju zaraćenih kandidata, a tek je Štimac nakratko stao pred mikrofone.

Osim uobičajenih predizbornih rečenica, kandidat za nasljednika Vlatka Markovića tek je obećao da će svim silama nastojati izvršiti sve što je obećao te naglasio da sve ankete koje predviđaju Markovićevu pobjedu nisu relevantne jer potječu iz suparničkog stožera.