NAVIJAČI IZABRALI

Vatrena krila Šimuniću, Šimiću i Vrsaljku

14.12.2010 u 20:53

Bionic
Reading

Klub navijača hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni dodijelit će u četvrtak priznanja hrvatskim reprezentativcima Josipu Šimuniću, Dariju Šimiću i Šimi Vrsaljku

U četvrtak, 16. prosinca, u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, s početkom u 13 sati, održat će se dodjela nagrade Vatrena krila - trofeja koji navijači hrvatske nogometne reprezentacije dodjeljuju najsrčanijem reprezentativcu godine.

Stručni žiri sastavljen od navijača iz zemlje i svijeta na čelu s legendarnim kapetanom Zvonimirom Bobanom izabrao je nasljednike prošlogodišnjih laureata (podsjetimo se, bili su to Vedran Runje, Niko Kovač i Domagoj Vida).

Tako je ovogodišnji osvajač Vatrenih krila Josip Šimunić, prvotimac Hoffenheima, jedan od najkvalitetnijih obrambenih igrača Bundeslige i Europe, pouzdani stoper naše reprezentacije, čovjek koji je do danas upisao 83 nastupa u 'kockastom' dresu.

Nagrada Ponos navijača koja se dodjeljuje za izniman doprinos hrvatskoj reprezentaciji ove će godine biti uručena igraču s najviše nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, Dariju Šimiću. Nekadašnjem prvotimcu Intera i Milana i rekorderu kockastih nagradu će uručiti navijači i visoki pokrovitelj Vatrenih krila, predsjednik RH dr. Ivo Josipović.

Još jedan laureat u 2010. godini je Šime Vrsaljko, mladi reprezentativac koji će primiti nagradu za nadu godine.