'ŽUTI' BIO IDOL NINKOVIĆU

'Dolazim sa Ševčenkom u pomoć Robiju'

13.12.2010 u 17:34

Bionic
Reading

Ustoličenjem Roberta Prosinečkog na klupi Crvene zvezde, beogradski klub nada se boljim danima, a prvenstveno uspješnijim rezultatima

U želji da Crvena zvezda napokon prekine dominaciju Partizana te da bivši europski prvak stane na vlastite noge, na Marakanu je, kao trener, stigao Robert Prosinečki. A on, iako još uvijek nije veliko trenersko ime, nogometno svakako jest, te je trebao biti magnet za bivše Zvezdine igrače, koji su sada na raznmim stranama svijeta. Jedan je od njih, po kojeg su u nedjelju u Kijev otišli Prosinečki i Zvezdin direktor Ivan Adžić, Milioš Ninković, veznjak Dinama, igrač kojeg je u nekoliko navrata nahvalio i hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević.


'Točno je, u Zvezdu dolazimo Ševčenko i ja u paketu', s osmjehom je na tu temu za Novosti izjavio Ninković, pa ipak u ozbiljnijem tonu nastavio:

'Šalu na stranu, znam za Zvezdin interes još od ljetnog prelaznog roka, ali ništa se od tada nije promijenilo. Kao što sam prije tri mjeseca rekao, teško je očekivati, gotovo nemoguće, da do transfera dođe. Još prije SP-a sam potpisao novi trogodišnji ugovor, kojim sam čvrsto vezan uz Dinamo do lipnja 2013. godine.'

Osvrnuo se Ninković i na dolazak Prosinečkog u Zvezdu.

'Robi je bio moj idol kada sam počinjao igrati nogomet. Uvjeren sam da će Zvezdi donijeti mnogo toga dobrog i kao trener i da će se s doći vrijeme uspjeha na Marakanu te da će biti prekinuta dominacija Partizana. To mi je najveća želja', završio je Ninković.