TALIJANI PIŠU

Eto'o na meti Milana, signal Ronaldinhu?

18.02.2009 u 13:29

Bionic
Reading

Prema pisanju La Gazzette dello Sport, Milan se već bacio na posao dovođenja Kamerunca Samuela Eto'oa. Sadašnji Eto'ov klub Barcelona još mu nije ponudila novi ugovor, pa Milan u tome vidi svoju priliku

Predstavnici Milana sastali su se sa zastupnicima Barceloninog napadača Kamerunca Samuela Eto’oa i očekuje se da bi uskoro mogli poslati konkretnu ponudu za igrača. Napadač Barcelone ove sezone igra odlično, ali Katalonci mu još uvijek nisu ponudili novi ugovor. Navodno Eto’o želi plaću kao i Leo Messi, a Barca nije spremna na takve izdatke. Kamerunac bi stoga mogao ubrzati svoj odlazak s Nou Campa.

Mediji su naveli da je Barcelona htjela ponuditi ugovor Eto’ou do 2014. godine, ali je igračev agent Josep Maria Mesalles odbacio mogućnost da njegov klijent potpiše produženi ugovor. La Gazzetta Dello Sport tvrdi da je Milan već u kontaktu s igračem i njegovim agentom. ‘Rossoneri’ su Kamerunca željeli dovesti još prošle godine, ali na kraju su se ipak odlučili za Ronaldinha.

No, ako se uistinu realizira dolazak Eto'oa, onda bi iz Milana mogao otići Ronaldinho, koji kod Ancelottija nema konstantu, iako je u zavidnoj formi. Osim toga, zna se da su ova dva igrača u vrijeme zajedničkog nastupanja za Barcelonu često bili u zategnutim odnosima.