BORBA ZA FOTELJE

Mamić: Ni Hajduk ne želi Štimca

11.12.2010 u 15:39

Bionic
Reading

Odavno je jasno da je Zdravko Mamić najveći agitator Vlatka Markovića u borbi za fotelju HNS-a, ali i da Maminjo već dugo vodi tihi rat s Igorom Štimcem za prevlast u domaćem nogometu. Izvršni dopredsjednik Dinama u subotu je odapeo još jednu otrovnu strelicu prema kandidatu Štimcu

Nema kod Zdravka Mamića teme o kojoj se ne može razgovarati, jasno, ako je on raspoložen za to. U subotu je Dinamo predstavio svoj kalendar, a osim o aktualnom trenutku kluba i predstojećoj utakmici s PAOK-om za europsko proljeće, Maminjo se dotaknuo i Igora Štimca, svog velikog suparnika u borbi za nadzor hrvatskog nogometa.

'Da je Štimac vidio prezentaciju Vlatka Markovića, sam bi odustao i bilo bi 49:0, a ovako će biti 36:13 u glasovima. Siguran sam kako ćete mi poslije stisnuti ruku i reći da sam David Copperfield. I u Hajduku ga ne vole, ali ne vole niti Dinamo pa su mu dali podršku', kazao je Mamić.

Na Mamićevu dobru volju nesumnjivo je pridonijela i činjenica o izvrsnoj prodaji karata za susret s PAOK-om unatoč bojkotu BBB-a i najavi hladnog vremena. A kad je Mamić dobre volje, sve je moguće očekivati. No borba za HNS još nije gotova, i Štimca se tu ipak nešto pita!