EVRA POPLJUVAO 'TOPNIKE'

'Arsenal je trening centar, a ne klub'

10.12.2010 u 14:31

Bionic
Reading

Branič engleskog nogometnog premierligaša Manchester Uniteda Francuz Patrice Evra zaoštrio je atmosferu uoči derbija protiv Arsenala koji je na raspored u ponedjeljak

Francuski reprezentativac je izjavio kako su topnici izvanredan trening centar, ali ne i kvalitetan klub.

'Kada gledate treninge ili utakmice Arsenala, vi uživate. Sve djeluje savršeno. Ali kada pogledate rezultate i mjesto na ljestvici onda se pitate gdje su im trofeji.

Ljudi pamte osvajanje trofeja, a ne dobru igru. Arsenal pet godina nije osvojio ništa,' rekao je Evra dodavši kako je jedini pravi kandidat Uniteda za naslov prvaka Chelsea.
Evra je uputio i otrovnu strelicu prema sunarodnjaku Arseneu Wengeru.

'Arsenalov menadžer je preokupiran stvaranjem atraktivne igre, ali nedovoljnu pažnju posvećuje borbi za trofeje. Barcelona također igra lijepo, no oni nižu pobjede.'

Uoči jednog od najvećih derbija Premiershipa Arsenal se nalazi na vodećoj poziciji ljestvice s jednim bodom više od Manchester Uniteda, no 'crveni vragovi' imaju utakmicu manje. Na trećem mjestu je Chelsea sa 30 bodova.

Ovo nije prvi put da Evra kritizira londonski sastav. U svibnju prošle godine je nakon Unitedove pobjede na Emiratesu 3:1 u polufinalu Lige prvaka izjavio kako je to bila utakmica '11 muškaraca protiv 11 klinaca'.