LEGENDA O LEGENDI

Pančev: Ne sumnjam u Robijev uspjeh

10.12.2010 u 09:32

Bionic
Reading

Svi bivši suigrači Roberta Prosinečkog iz Crvene zvezde jednoglasno pozdravljaju dolazak 'Velikog Žutog' na Marakanu u ulozi trenera. Tako Darko Pančev drži kako je povratak Prosinečkog velika stvar za nekadašnjeg prvaka Europe

Darko Pančev bio je jedan od suigrača Prosinečkog dok je Crvena zvezda harala Europom. Makedonac koji je ostavio dubok trag na Marakani zadovoljan je što će dojučerašnji pomoćnik Slavena Bilića voditi Zvezdu, ali napominje kako se ništa neće promijeniti preko noći.

'Žuti je ostavio trag dok je igrao u Zvezdi i mislim da je dobro to što je postao trener Crvene zvezde te smatram da je klub napravio dobru stvar njegovim dovođenjem. On je, istina, mlad trener, ali je kao nogometaš bio virtuoz i zna sve o nogometu.

Usto, radio je kao pomoćnik Slavena Bilića i ne sumnjam da će napraviti dobar posao u Zvezdi. Prosinečki ima nogometno znanje, samo je potrebno strpljenje kod navijača i čelnika kluba da se angažiraju novi igrači', kazao je Pančev u razgovoru za Blic te naglasio kako ne treba očekivati promjene odmah.

'Ništa se ne može promijeniti preko noći, no ako klub ove zime dovede nekoliko kvalitetnih igrača, moglo bi krenuti na bolje.'