PROSTITUTKA LAŽLJIVICA

Umjesto Beckhama, dobit će zatvor

01.10.2010 u 16:57

Bionic
Reading

U laži su kratke noge, izreka je koja je svima poznata. A to je i na svojoj koži osjetila prostitutka Irma Nici koja se hvalila da je spavala s Beckhamom i za to dobivala tisuće dolara, a sada su joj na vrat sjeli i porezni službenici koji zahtijevaju da plati porez na te svoje usluge te joj prijeti čak i zatvor

Nedavno se u medijima pojavila prostitutka imenom Irma Nici (26) koja je tvrdila da je spavala s Davidom Beckhamom te da joj je usluge platio deset tisuća dolara.

Uslijedila je Beckhamova tužba za klevetu i traženje odštete od 16 milijuna dolara, jer tvrdi da nikad nije spavao s njom te da je sve laž. No osim njegove tužbe, prostitutki Irmi Nici prijeti još jedna optužba, ona za izbjegavanje plaćanja poreza na svotu koju je navodno primila od Beckhama.

Irma Nici rođena je u Bosni i Hercegovini, a cijela ova priča bi joj mogla priskrbiti deportaciju iz SAD-a i zatvor.

'Ta žena se otkrila nakon što je kazala da joj je novac isplaćen na ruke. Rekla je to javno obznanivši da je dobivala tisuće dolara za svoje usluge. Mora se platiti porez na iznos koji je spomenula', kazao je jedan od ljudi iz službe za oporezivanje u SAD-u.