NAPALJENI JETSI

Na treningu zlostavljali atraktivnu novinarku

14.09.2010 u 19:56

Bionic
Reading

Igrači i stručno osoblje NFL momčadi New York Jetsa maltretiralo je tijekom treninga i u svlačionici atraktivnu meksičku reporterku Ines Sainz. Naravno, komentari upućeni zgodnoj djelatnici televizije TV Azteca bili su vezani uz seks

Meksička 32-godišnja ljepotica stigla je na trening Jetsa s namjerom da napravi razgovor s igračem Markom Sanchezom. Ali sve se pretvorilo u noćnu moru. Prvo ju je netko od trenera gađao loptom, a sami igrači častili su je raznim seksualnim komentarima.

Nakon toga se nabacivanje momčadi nastavilo i u svlačionici kamo je Meksikanka ušla napraviti dogovoreni intervju, a igrač Kris Jenkins joj je dobacio i da napusti prostoriju jer to nije njezina svlačionica.

'Umirem od srama', napisala je Ines Sainz na Twitteru i izjavila da se nije obukla neprikladno kako su mnogi aludirali, nego da je imala traperice i bijelu zakopčanu bluzu, što je potvrdila fotografijom.

'Od svih djelatnika klub očekuje da se ponašaju profesionalno. Učinit ćemo sve što je potrebno da bi mediji dobili poštovanje i adekvatan tretman', kazao je vlasnik Jetsa Woody Johnson koji se ispričao Ines.

'Prihvatila sam predsjednikovu ispriku jer mi je obećao da će ubuduće svi u klubu iskazivati poštovanje prema ženama koje to trebaju u svakoj profesiji', rekla je Ines.