RAZOČARANA JENNIFER

'Seks s Rooneyjem nije ništa posebno'

06.09.2010 u 09:45

Bionic
Reading

Nova zvijezda engleskih tabloida je Jennifer Thompson. Mlada prostitutka je svojim priznanjem da je spavala s Wayneom Rooneyjem dobila svojih pet minuta slave i sada sa zadovoljstvom iznosi pojedinosti o svojem životu

I dok Wayne Rooney šuti i najvjerojatnije čupa kosu te smišlja kojim bi poklonima opet zadobio povjerenje svoje drage Coleen, Jennifer Thompson sa zadovoljstvom iznosi pojedinosti njihove afere.

Jennifer Thompson je elitna prostitutka koja je naplaćivala svoje usluge i 1200 funti za noć, a u svoj krevet je odvukla i 'kapitalca' – Waynea Rooneyja. Kao i mnoge druge, nije uspjela zadržati tu tajnu za sebe, nego se pohvalila i sada je 'jadni' golgeter Manchestera na mukama.

Mlada prijateljica noći je svašta otkrila o sebi, a puno toga ima i na njenoj stranici na My Spaceu. Tako je kao svoj uzor navela majku, katolkinja je, želi jednoga dana imati djecu, a hobi joj je, napisala je, biti party djevojka. O svojoj obitelji ima samo riječi hvale.

'Ja sam jako obiteljska osoba. Volim svoju obitelj, isto tako i prijatelje. Ništa me ne čini sretnijom kada se ujutro probudim i znam da imam najbolju obitelj i prijatelje na svijetu.'

Naravno, njezin životni cilj je da bude glamurozni model.

Ipak, najzanimljivije je bilo njeno priznanje da je u mjesec dana provela sedam noći s Wayneom Rooneyjem, i to dok je Coleen bila u drugom stanju. Priznala je da ju je engleski nogometaš pozvao u 4,5 milijuna funti vrijednu obiteljsku kuću gdje je živio s Coleen.

'Pomislila sam - ne mogu ja to napraviti. To je krivo. Platiti djevojci za seks je jedna stvar, ali platiti djevojci da dođe u obiteljsku kuću dok njegove trudne drage nema je nešto drugo, to je korak previše. Posebno kada znaš da možeš otići bilo kamo da dobiješ ono što želiš', govorila je 'milosrdna' Jennifer koja je tako, umjesto u bračnom krevetu Roonyjevih, završila u hotelu.

I za kraj, nije ostala oduševljena umijećem engleskog reprezentativca. Rooney nije bio lav kakav je na terenu.

'Rooney je bio običan, sve se svelo na rutinu. Želio je samo seks s malo zloće, ali ne previše.'