SENJ U ŠOKU

Zbog narodnjaka igrač dobio nož u prsa

09.08.2010 u 08:04

Bionic
Reading

U Senju se dogodio incident u kojem je teško ranjen 21-godišnji nogometaš Nehaja Dino Nekić. Proboden je nožem, a razlog njegovog ozljeđivanja bio je različit glazbeni ukus

Igrač trećeligaša sa svojim društvom pojavio se u senjskom kafiću Korner gdje je bio stalni gost. Uskoro je uslijedila žučna prepirka s 30-godišnjim Tomislavom Legcom iz Starigrada u Podgorju oko toga koja će se glazba slušati, narodnjaci ili nešto drugo, a sve se događalo ispred kafića.

Kako pišu Sportske novosti, stigla je policija i vruće glave poslala kući. No dečki se nisu razišli, a Legac se uskoro vratio s nožem i zadao ubod u prsa mladog nogometaša. Mladić je prevezen u bolnicu i dobro se oporavlja.

'On već hoda i sve će najvjerojatnije dobro završiti', rekla je vlasnica kafića Josipa Šebalj.

Oglasili su se i iz kluba Nehaj.

'Ne mogu razumjeti takav bezuman čin koji je mogao imati tragične posljedice. Srećom s Dinom je sve u redu, nema unutrašnjih ozljeda i za nekoliko dana će doći kući. Svi mu u klubu želimo brzi oporavak i povratak', rekao je predsjednik Nehaja Željko Biondić.

Legac, koji je navodno sklon incidentima i kojem je izmjereno 1,55 promila alkohola, priveden je u istražni riječki zatvor gdje mu je određen 48-satni pritvor.