KAD MISLE DRUGOM GLAVOM

Najnoviji na listi grešnika Ballack i Crouch

08.08.2010 u 15:00

Bionic
Reading

Brojni nogometaši, posebno oni najpopularniji, pravi su magnet za sponzoruše i dame sličnog karaktera. Nažalost, i sami su često u iskušenju te si, unatoč prekrasnim pratiljama, priušte i pokoji 'izlet'. A kako je riječ o bogatima i slavnima, mnogi i mnoge jedva dočekaju gurnuti ih pred oči javnosti

Tako je prije dva dana isplivala priča o nekorektnom postupku (bivšeg) kapetana njemačke nogometne reprezentacije Michaela Ballacka, koji je navodno spavao s Danielom Aumann, bivšom i sadašnjom djevojkom Herthinog igrača Christiana Lella. Na Ballackovu sramotu ide i podatak da su njih dvojica svojevremeno dijelila svlačionicu Byerna, što znači da je Lella gledao u lice i lagao. Baš kao nedavno i John Terry, kapetan engleske reprezentacije koji je spavao s djevojkom tadašnjeg suigrača Waynea Bridgea.

Novi skandal pred oči javnosti isplivao je danas, kada je News of the World objavio intervju sa 19-godišnjom Španjolkom Monicom Mint, koja je izjavila da je za 1.000 eura spavala s Peterom Crouchom, igračem Tottenhama i engleske nogometne reprezentacije. Pametnjaković Crouch 'prijateljicu' je našao u Madridu, i to samo nekoliko dana nakon što se vratio s godišnjeg odmora koji je proveo na Sardiniji u pratnji zaručnice Abby Clancy.

'Ne razumijem zašto je spavao sa mnom kad kod kuće ima tako lijepu ženu. Bio je vrlo drag i galantan prema meni. Nije bio poput španjolskih nogometaša koji me tretiraju kao običnu kurvu', rekla je Monica.

Javnost se zgražala i nad priznanjem tada maloljetne prostitutke, Marokanke Zahije Dehar, čije su usluge koristili francuski reprezentativci Franck Ribery i Karim Benzema.