PORTUGALAC BIRA I UŽIVA

Cristiano Ronaldo otkantao Kim, a s Irinom krstario

27.05.2010 u 12:38

Bionic
Reading

Možda i najpoznatiji nogometni 'lover' današnjice očito je završio s Kim Kardashian i bacio se na novu 'lovinu'. Irina Shayk provela je nekoliko dana na njegovoj jahti, no za razliku od razvikane Kim, mlada Ruskinja nije s novinarima podijelila pikanterije o druženju s novim dečkom

Kim Kardashian nije baš pouzdan izvor informacija; djevojka koja se pohvalila da je provodila određene intimne trenutke s Cristianom Ronaldom i čak u jednom trenutku najavila i nekakav seksi kućni video s njim, i dalje ustraje na priči kako su ona i Portugalac srodne duše koje se razumiju. No ne samo da od najavljenog kućnog pornića dosad nije bilo ništa, nego je i ta ista srodna duša ostavila Kimicu na obali, a zaplovila s drugom ljepoticom - Irinom Skayk.

Mlada Ruskinja, bivša manekenka koja se posebno proslavila snimanjem za Sports Illustrated, tri je dana krstarila Ronaldovom jahtom oko Korzike. Za razliku od Kardashian koju dosad nijedan paparazzo nije uhvatio ni u poljupcu s Cristianom, Irina je svoju stražnjicu itekako 'ponudila' fotoobjektivima. Slučajno ili ne, nije ni važno, činjenica je da portugalski 'lover' nije gubio vrijeme, već je svoj kratki odmor pred odlazak na pripreme za SP 2010. kvalitetno provodio na kupanju s novom curom.