SEKS-SKANDAL

Riquelme pokušao zavesti suigračevu djevojku

16.04.2010 u 11:07

Bionic
Reading

Argentinski velikan Boca Juniors nalazi se u teškom razdoblju. Trener je otišao, glavne zvijezde se tuku, a na sve to se još nakalemio seks-skandal koji je nastao jer je Juan Roman Riquelme pokušao zavesti djevojku svog suigrača

U posljednje vrijeme često možemo svjedočiti 'krađi' djevojaka, odnosno supruga u nogometnom svijetu. Nedavno se cijela Engleska čudila postupcima Johna Terryja koji je imao aferu s djevojkom svog suigrača iz Chelseaja.

Takav trend se očito prelio iz Europe u Južnu Ameriku, iz koje stiže sličan seks-skandal. Nekad se Argentina klanjala klubu Boca Juniors, kada je u njemu igrao Diego Maradona, no danas navijači moraju gledati kako se urušava. Trenera više nema, navodno su se Martin Palermo i Juan Roman Riquelme potukli, a da to ne bude sve pobrinuo se ponovno Riquelme koji je pokušao preoteti curu svom suigraču Pablu Moucheu.

Naime, bivši igrač Villarreala se SMS porukama upucavao Luli Fernandez iako je znao da hoda s njegovim suigračem te je zbog toga imala probleme. Sve se to saznalo poslije dopisivanja dvojice novinara na Twitteru.

Odmah nakon izbijanja skandala Mouche je zatražio od vodstva Boce da kazni Riquelmea, no klub se odlučio ne petljati u to. Kako će se cijela priča raspetljati, teško je reći, no teško da će ubuduće Mouche i Riquelme moći dijeliti istu svlačionicu.